Visites guiades al Castell d'Alaró


Actualització: Les primeres visites començaren el dia 22 de novembre del 2022. T'ho explicam aquí. Aquesta activitat s'ha prollongat pels escolars durant els anys 2023 i 2024. Trobareu més informació aquí.

Octubre 2022

L’arqueòleg i soci d’Al Rum Gabriel Llodrà serà el guia de les visites per a escoles i associacions que, a partir del mes de novembre, se celebraran per conèixer millor aquest important nucli patrimonial alaroner


L’activitat és part de les celebracions entorn del IV Centenari de l’Oratori i compten amb l’organització de l’Ajuntament i el patrocini del Consorci de la Serra de Tramuntana.


Durant les visites es coneixerà els orígens més remots de la fortificació, les transformacions sofertes al llarg de més de mil anys d’història, els fets més rellevants que ha viscut i la situació en la qual es troba actualment. També es visitarà l’oratori i es coneixeran les circumstàncies en les quals el rector Joan Coll liderà la seva construcció.


Els centres escolars i associacions poden sol·licitar aquesta activitat contactant amb Míriam a l’Ajuntament d’Alaró al telèfon 971 51 00 00. De moment, ja hi ha varis centenars d’estudiants apuntats.