Gran èxit de "La conquesta del Castell"


El joc La conquesta del Castell, impulsat per Al Rum amb el suport de l’ajuntament i de la direcció general de Política Lingüística del Govern, ha resultat ser un gran èxit durant el Mercadet de Nadal celebrat els dies 10 i 11 de desembre. Des de la presentació celebrada el divendres al Teatre fins a la cloenda de la tradicional fireta el diumenge horabaixa, s’ha venut el 80% de l’edició. Això malgrat el temps plujós i el fred del cap de setmana.


A partir d’ara, els exemplars del joc es podran adquirir a Son Tugores entre les 16,00 i les 20,00 hores al preu de deu euros. Així mateix, si algú troba que a la seva capsa hi ha algun feix de preguntes repetides, pot anar al casal en el mateix horari i li canviaran pel que li falta. Convé dur els sis feixos de preguntes per a poder identificar el que manca.


La conquesta del Castell’ és una mescla de Trivial i Oca que parteix de la font de ses Artigues i guanya el primer que arriba a les murades. Es plantegen 1.800 preguntes sobre Alaró i Mallorca amb un objectiu: aprendre sobre història, personatges, literatura, geografia… d’una manera divertida. No és un joc per a setciències –gent que tot ho sap– sinó per a aquells que tenen curiositat per a saber més.