Venda de llibres

Des de la seva fundació, l’Associació Cultural Al Rum ja ha tret al carrer onze publicacions que tracten sobre el patrimoni i la història d’Alaró. 

Aquests llibres i fulletons es poden adquirir a la papereria Nou Roella, que es troba a la cantonada d’Avinguda de la Constitució i carrer Joan Alcover, i també a Ca'n Bou, al carrer Alexandre Rosselló, 4

I també a la Llibreria s'Estanc 2 del Carrer Llarg, de Santa Maria del Camí.

Al Rum ha mantingut una política constant de publicacions des de la seva fundació. D’aquesta manera s’acompleix un doble objectiu de l’associació: la preservació i la divulgació del patrimoni.

Llibres i fulletons han vist la llum de vegades gràcies a la col.laboració amb altres associacions i institucions i altres en solitari. Algunes estan relacionades amb les exposicions organitzades i altres tenen vida pròpia.

Amb aquests fulls a les vostres mans Aprendreu moltes coses d’Alaró. Ho sabreu tot o quasi tot sobre Cabrit i Bassa o el pintor del XIX Gabriel Reinés; tendreu a l’abast tres reculls de fotografies antigues del poble i coneixereu la riquesa escultòrica de l’església alaronera.

Si aneu a la secció de publicacions d’aquesta pàgina web, les coneixereu totes. 

Si aneu a Nou Roella o Ca'n Bou, les podreu incorporar a la vostra biblioteca.