Al Rum, a la fira Gremial d’Alaró de 2023

Al Rum oferta aliments (per a la intel·ligència) a la Fira Gremial

L’Associació Cultural Al Rum participà el diumenge 1 d’octubre a la fira Gremial d’Alaró. Ho ha fet amb dues taules plenes de menjar… Amb un petit detall: els nostres aliments no omplen panxes. Són pel cervell, per a la intel·ligència, pel coneixement. El que trobareu a la nostra parada són llibres.

Les dues darreres publicacions ben fresques d’Al Rum, que es varen trobar servides al seu punt foren:

Per descomptat, també s'han pogut assaborir, pels que encara no les havien tastat, els nostres plats d’altres temporades gastronòmiques: ‘1652, Alaró sota la pesta’, de Marga Coll; ‘Gabriel Reinés, un pintor costumista del segle XIX’, de Catalina Cantarellas; ‘El Camí d'un poble. Mig segle de la carretera del Castell d'Alaró’, de Josep Lluís pol; ‘La fortificació de sa Bastida i l’antiguitat tardana’, de Gabriel A. Llodra… i altres saboroses ofertes dels horts en els quals conram volums amb sucoses informacions.

Mentrestant, centenars de persones passaren per l'exposició del ferrocarril d'Alaró, aprofitant que estava oberta fins les 2pm.

Aquest és el nostre menú de fira: proteïnes, verdures i hidrats de carboni amb els quals alimentar el coneixement sobre el nostre poble. Bons aliments per a saber més sobre Alaró.