Al Rum, a la fira Gremial d’Alaró 2022


L’Associació Cultural Al Rum participarà diumenge dia 24 d’octubre a la fira Gremial, que des de fa més de vint anys se celebra a Alaró.


La gent que s’apropi a la nostra taula podrà adquirir la dotzena de llibres de temàtica alaronera que des de fa quinze anys publica Al Rum. Trobareu volums amb les fotos del poble fetes pel jutge Joan Ordinas o per Paco Rayó, el millor estudi sobre Cabrit i Bassa –que inclou la nombrosa iconografia repartida per l’illa– o el dedicat al pintor alaroner del segle XIX Gabriel Reinés, només per citar-ne alguns. Malauradament ja no trobareu ‘Alaró, carrer a carrer’ perquè està exhaurit. 


Tots els que visiten la taula rebran un fulletó sobre les properes activitats d’Al Rum: una exposició dedicada al jaciment de sa Bastida i la participació als actes del V Centenari de l’oratori del Castell. Aquest fulletó té sorpresa: a la part central hi ha uns passatemps per posar a prova els nostres coneixements sobre Alaró. També regalarem punts de llibre sobre sa Bastida.


Si diumenge no podeu visitar la fira, també podeu descarregar el fulletó amb els passatemps perquè pogueu jugar des de casa.


A la taula hi haurà la possibilitat d’apuntar-se a Al Rum. Els que ja son socis podran actualitzar les seves dades per complir la llei de protecció de dades.