Al Rum demana reunions per tractar la situació del castell

L'Associació Cultural Al Rum ha sol.licitat reunir-se amb la senyora Catalina Cladera, presidenta del Consell de Mallorca, i amb la senyora Aina Calvo, delegada del Govern a les Illes Balears. 

L'objectiu d'ambdós encontres és presentar propostes per cercar solucions al greu deteriorament que pateix el Castell d’Alaró.

L'associació envià fa unes setmanes una carta en la qual denunciava que el retard en l’adquisició de la penya del Castell pot agreujar encara més la situació de deteriorament que pateixen torres, murades i aljubs.

Al Rum considera que encara que s'ajorni l'adquisició de la finca privada, es poden prendre mesures de consolidació del jaciment. Amb aquest esperit constructiu s'han demanat aquestes reunions amb la presidenta del Consell, institució que té les competències de patrimoni, i amb a delegada del Govern, com a representant de l'Estat, que des de fa anys és el propietari de la zona de murades.

En celebrar-se les reunions informarem a tots els socis.

Fotografia de Biel Llodrà, arqueòleg i soci d'Al Rum, i estan centrades en el deteriorament del recinte. La bestorre de l’Esperó és molt fràgil.