Presentació del llibre "Un poble en societat"

Un centenar de persones assisteixen a la presentació del llibre 'Un poble en societat"

La presentació del llibre de Marçal Isern 'Un poble en societat' congregà el divendres 29 de setembre un centenar de persones en el Casal de Son Tugores. La publicació és una iniciativa d'Al Rum i compta amb el patrocini de l'Ajuntament d'Alaró.

Bartomeu Noguera, en representació d'Al Rum, explicà que aquest era el quinzè llibre que publica l'associació en desset anys d'existència.

L'historiador Manel Suàrez relatà les nombroses aportacions de Marçal Isern en qüestions com la simbologia franquista. Aiximateix, destacà la importància de la història propera amb la gent que la visqué enfront de la gran història dels noms rellevants.

L'autor de 'Un poble en societat' contà que el llibre de més de dues-centes pàgines és fruit de vint anys de feina. Aprofitava la feina de fuster per demanar a la gent que li contàs la seva història. Alaró –digué– fou molt actiu a l'hora de crear associacions, sobretot les relacionades amb el món obrer

Així, el llibre ens apropa a un període clau en el què el moviment associatiu neix en el món del treball i la propietat, la política, els esports, els socors mutus, el sindicalisme o la religió. L'autor fa una descripció d’un poble molt actiu en la defensa dels seus drets, les seves aficions o els seus interessos.

El llibre es podrà adquirir diumenge a la fira Alart, a la parada d'Al Rum, que es trobarà al carrer Verge del Refugi, molt aprop de la plaça. El preu és de dotze euros pel públic en general i deu pels socis de l'associació.

Noticies relacionades: