Al Rum estrena la seva pàgina web

L’Associació Cultural Al Rum ha posat en marxa una pàgina web amb l’objectiu de mantenir una informació actualitzada sobre les seves activitats. També és una eina per accedir a les activitats i publicacions desenvolupades al llarg de la seva existència.

La pàgina dona accés a distintes seccions. L’adreça és alrum.org. En accedir a la pàgina trobareu en primer lloc les darreres notícies relacionades amb les iniciatives de l’associació.

Dins la secció ‘l’associació’ hi podeu trobar la història d’Al Rum des de la seva fundació, els objectius, els estatuts i una fitxa per fer-se socis.

A ‘actualitat’ hi ha enllaços amb les informacions dels mitjans de comunicació illencs sobre activitats en les que participa Al Rum, l’assistència a les fires que s’organitzen al poble i els enllaços amb les xarxes socials en les que està o estarà activa l’associació.

A ‘Més’ hi ha dades sobre les activitats en marxa, com per exemple la recuperació d’una Marededéu gòtica o les activitats a la fortificació de sa Bastida. També hi ha una subsecció de publicacions on es facilita informació sobre les onze publicacions que Al Rum ha tret al carrer en els darrers anys, algunes relacionades amb exposicions i altres en les que es divulguen aspectes històrics i patrimonials se’l poble. Finalment a exposicions hi ha una breu informació i fotografies sobre les vuit grans exposicions que ja ha organitzat Al Rum.

Aquesta pàgina vol ésser activa i oberta a la participació en temes culturals i patrimonials.

Fotografia extreta del llibre "El Camí d'un poble. Mig segle de la carretera del Castell d'Alaró". El revolt més proper a les cases del Verger fou eixamplat. D’aquest mateix revolt es tragué una bona part dels materials per aplanar els clots del camí.